szado (-mazo?)

2008 jan 31.Puritán 15

** * **
20 lehettem, amikor megrontottam egy 16 éves legénykét. láttam, hogy neki nagyon bejön az, hogy közben pofozom, hát kicsit bedurvultam.
az lett a vége, hogy megvertem s majdnem megfojtottam.
de tetszett neki, szal na…
** * **

nagy a szája az embereknek, de kevés olyan férfi akad, aki tééényleg szereti az ilyen játékokat.
mi az fiuk? féltek, hogy kárt tesznek bennetek a nők? azt nem úgy szokták, hé. nem ütnek, nem vernek, hanem hisztiznek, lefárasztanak, elvárnak, számonkérnek, duzzognak, nyafognak, megsértődnek, kiengesztelést követelnek (persze csak hallgatólagosan), folyton kérdik, hogy “szereeetsz?” (vagy mondják… “te nem is szereeeetsz!”) s lecsapolják minden testi-lelki energiátokat. nem a tulajdonképpeni szadizmustól kell félni. sőt! kell hagyni a csajt, élje ki magát, pofozzon, csapjon, fojtogasson; de addig a legjobb, amíg azt hiszi, hogy csak játszik. közben megszabadul a dühtől, méregtől, felszabadul, s talán van egy halvány esély arra, hogy kevesebbet cseszeget nyugodt hétköznapjaitokon.

egy gond azért van… mi nők sokkal szadistábbak vagyunk annál, mintsem holmi kis szexuális játék címszó alatt futó pofozkodással megússzátok. hehe. hehehe. muháhÁHÁÁÁ.


Oszd meg:

15 hozzászólás

 1. .

  :::albin:::

  dehogy szégyen bevallani.
  bár való igaz, a nagyon alattomos fajták nem is vallják be.
  én személyszerint nem nagyon csinálok olyat, amit szégyenlek.
  mellesleg félreérthető az utolsó mondat, hisz azt írtam, hogy “mi nők sokkal szadistábbak vagyunk annál”, de ki-ki a maga módszereivel.
  az enyémek nem erkölcstelenek, csak enyhén perverzek, s ha hiszed, ha nem, van egy vékony vonal, ami az etikátlanság és perverzió között húzódik, súrolja a szadizmus határát, s mégse piszkos, de szórakoztató. 😀

 2. Albin

  kicsiben is szoktak kezdeni. a mi leszel ha nagy leszel kerdes elott pubi korban es utan mar nagyot es mereszet gondolunk(es nevetek. vajon miert?).

 3. .

  nem most kezdtem, csak moderátóban végeztem (s ez folyamatban van). túl vagyok 3 kétéves kapcsolaton és egy nagyon geci félévesen. hidd el, végigcsináltam mindent, amit egyszer lehetett: összeköltöztünk, együtt éltünk, eltűrtük egymás hülyeségeit, halgattam, bőgtem, alkalmazkodtam, ordítottam, zsaroltam, belehaltam és újjászülettem. arra a következtetésre jutottam, hogy SENKI nem érdemel annyi fáradságot. nem szégyenlek semmit. kicsi voltam és buta, de idővel egy kicsit nagyobb lettem és talán okosabb. ha valami nem stimmel, vagy megalkuszom, mert valamiért mégis jó, vagy ejtem a tagot.
  látod, hozzád is mennyi türelmem van (:))) ), pedig egyértelmüen kiérződik a hozzászólásaidból a cseszegethetnék, s bár moderálom a kommenteket s megtehetném, hogy nem teszem fel ide, mégis … lám-lám itt van.

 4. Szeklermen

  De mi van, ha esetleg a férfiú is szadista kicsit? Jó ez a “bevállalom”-dolog, csak kérdés, hogy akkor is, ha fordul a kocka?(Persze ha csak addig fut a dolog, míg mindkettőnek jó, akkor ok.)

  Ami meg az ágyon kívüli szadizmust illeti, ahhoz is kettő kell: egy, aki kínoz, s egy, aki hagyja 🙂 (Bár persze tudom, h ez többnyire nem ilyen egyszerű.)

  És igen, én is cseszegetni akarlak. De csak kicsit 😀

  Az a cigarettás-nikotinhiányos-kézzel-nem-tudja-mihez-kezdős írás viszont tetszett.

 5. Albin

  annak veszed ugy is aminek te akarod. ez nekem nem tema. az altalanos dolgok egyertelmuen tudnak szemelyes jelleguek is lenni. ezt mar nem mi korrigaljuk. bar “a kapcsolatoknak mindig csak eleje van, vége soha.” en sem szegyenlek semmit sot tobbet jelent a multam, mert tobbet jelentek magam szamara es megtortenhet, hogy lesz kommentem, melynek nem talalod a helyet, de azert nem lesznek tagra zart szemeim. imitt-amott valoban szeretem amiket irsz es ha akad egy gondolatom akkor szegyentelenul be irom. “vegre egy kicsi szex/s attol mar mindenki merges”? ugyanmar.

 6. .

  értékelem az őszinteséged 🙂
  tényleg.
  csak nem szeretem azt érezni,
  hogy baszogatni akarsz egy-egy komenttel.
  nyitott vagyok én a kontra véleményekre is,
  azzal ugyan semmi baj,
  de inkább szeretgess egy kicsit,
  ne légy gonosz.
  (ártatlanul pislog a baba nagyokat)
  🙂

 7. fo'rika endre

  semely szerint gusztustalannak tartom a szado-mazo mokakat. szaladtam mar bele veletlenul, s koszonom nem kerek belole. nem vagyok sem nyafogo, sem kenyes, sem ennek az ellentete. de ha szeretkezesrol van szo, akkor annak szepnek kell lenni, finomnak, kedvesnek, erzekinek. meg az is felidegesit hogy egy baratnom allandoan harapdal, meg karmol. tokom nagyon tele vele, de nem hagyja abba.
  kulonben erdekes, hogy az agyban teljesen szetolvad az ujjaim kozott, de elotte es utana is egy allat.
  ti nok! 😉

 8. Erika

  Hmmmm. Talan ezt nekem is ki kellene probalnom. Vajon ki/mi jonne ki belolem? 😀 Asszem Ts viszont nem ertekelne ( :-

 9. .

  ::: erika :::

  :))
  szerintem kezdd finoman.
  előbb egy nagyon pici, kedveskedő pofocskát, aztán, ha látod, hogy bírja, picit nagyobbat s ezt húzod, amíg látod a szeme fényében, hogy elég s akkor tartod azt a színtet. szerintem csak kommentálni fog, ahogy ismerem. mondjuk ha túlfeszíted a húrt, lehet kapsz te is egyet-kettöt 😛
  de az oda-vissza változat igen-igen fasza tud lenni, csak ne legyen belőle nagy verekedés s rendőrség meg ilyenek, mert azért mindkettötökben van kakaó és schwung 😀

 10. .

  ::: fo’rika endre :::

  -a szadis beütésű képek Igor Amelkovich-tól származnak.
  -a marcipánfigurát valahol az elsők között dobta ki a google képkereső a szado-mazó kulcsszóra s túl jó volt, hogy ne tegyem be 😀
  -az ::: M ::: című bejegyzéshez illesztett képet Thorsten Jankowski követte el

  ha nagyon érdekel a többi is, szólj. 🙂
  Y! ID: hatarozottan_mittomen

 11. .

  ::: szeklermen :::

  hát persze, hogy két ember kell az ágyon kívülihez is.
  a szado-mazoból a szado meg a mazo többnyire együtt jár.
  egyik szado, másik mazo.
  elég egyszerü, nem? 😀

  van ezzel egy aranyos vicc:
  a mazochista ki van kötve egy vaságyhoz s rajta térdel a szadista.
  a mazo torka szakadtából ordítja: “üss, verj, kínozz!!!”
  mire a szadista rázza a fejét vigyorogva “á-á”

 12. kabuve

  Jaj végre egy kis szex, nyami nyami. Ebben a rengeteg elfolytottságban nem is tudom, hogy mi a szégyen, na azt meg pláne nem, hogy mi a szadó meg a mazó, azt biztosan tudom, hogy lüktetést érzek az alsó tájékomban, ha csak kiejt(het)itek előttem, szhadhómhazhó.

Szólj hozzá!