pornó vs. fantázia

2017 feb 16.Puritán, Szemét

te.
belegondoltál abba, hogy amikor pornóra önkielégítesz,
akkor tulajdonképpen egy idegen pasi szexuális fantáziáira vered?
olyan, mintha a rendező fogná a f*d (vagy ujjazna),
elvégre azt látod, amit ő akarja, hogy láss, mintha az ő fejével fantáziálnál.
___________________

félre ne érts, van érdekes meg minőségi pornó, meg olyan, amiből lehet sokat tanulni, meg olyan, amit még élvezet is pl együtt nézni stb, de amikor eljutsz arra a szintre, hogy (majdnem) függő leszel, akkor már amellett, hogy nem olyan szexi, ha elképzeled, hogy Kovi fogja a hímtagod – miközben az ő fejében megszületett scenáriókra rázod a farkad, mint majom a mangófán – van még pár másik kellemetlen része a dolognak.

például az, hogy ellustul az agyad. és egy idő után már csak standard pornóban tudsz gondolkodni (vagy betegben. mégjobb…). így az lesz, hogy k*vára unalmas leszel az ágyban, miközben azt hiszed, mindent jól csinálsz, hisz ugyanúgy tolod, mint a profi pornószínészek. az meglehet, hogy úgy tolod, csak hát az nők nagyrésze nincs kiájulva a töcskölős, döngetős, arcraélvezős, a hajától fogod s dugod le a f*d a torkán amíg hányik vagy könnyezik típusú szextől – s ha igen, akkor ő sem szocializálódott valami jól.

a jó szexnek flow-ja van, nem forgatókönyve.

legközelebb önkielégítés közben csak simán kapcsold ki a képernyőt, a világot, csukd be a szemed, s gondolj arra a lányra, aki legutóbb megmozgatott benned valamit. arra, akinek jól esett fogni a puha, forró combját, miközben belülről simogattad a farkaddal. akinek az illatát másnap is megérezted magad körül, és kicsit a semmibe mere(ve)dtél tőle. engedd el a pornószínésznők haját, és a képzeletedben inkább temesd bele az arcod valaki olyanéba, akit meg is kaphatsz vagy -kaptál. hadd legyen egy ismerős illat és textúra. engedd, hogy magába húzzon.

Oszd meg:

Szólj hozzá...

Szólj hozzá!