ne buzizzál baszd meg

aug 22.Puritán

amióta elköltöztem berlinbe, nem nagyon írok. ennek több oka van. az egyik az, hogy mivel magyarul írok, már úgy érzem, nem nagyon van akinek írni*.

anno (12 évvel ezelőtt) az volt a célom, hogy a magyar nyelvterületen – s főként erdélyben – élőknek kitöröljem a csipát a szeméből, ami a szexualitást illeti; mint a nagymamák: megnyalom az ujjam, s ha akarod, ha nem, belenyúlok a szemedbe, s az elején büdös meg gusztustalan, de utána legalább látsz.

most már kissé ki vagyok esve az otthoni scénából, s ha arról írnék, amit itt tapasztalok, az kicsit sok(k) lehetne egyeseknek. de tudjátok mit, le van szarva. úgy látszik, kell a csipanyitogatás, mert ha ez így folytatódik, ugyanúgy nincs visszaút a magyarságnak a “náci” címkéből, ahogyan nincs visszaút a világnak az ajtón dörömbölő környezeti katasztrófából.

azért költöztem el berlinbe, mert nem bírtam idegekkel a destruktív, bunkó szűklátókörűséget. sokkal kevesebb projektet láttam, ami valami értelmes, építő dologgal foglalkozna, és hányingerkeltően sok cikkbe, emberbe és megnyilvánulásba ütköztem, ami az ellenkezője. itt van például egy csodás példája/példánya ennek a lehengerlően suttyó mentalitásnak: ez a Borbély Zsolt Attila nevű “újságíró”, aki újabb suttyó cikkében olyanokat ír, hogy “homo-propaganda” meg “homoszexuális deviancia”, mintha a hetvenes években volna leragadva szerencsétlen, ahol a homoszexualitás betegség. ahelyett, hogy azzal foglalkozna, hogy székelyföldet mossák el az árvizek, ég az amazonász, ég a tundra, tikkadunk meg a műanyagban és minden kis szarrágónak kocsi kell, hogy azzal járjon konditerembe szobabiciklizni, az érdekli, hogy ki hova dugja, amikor tudomásom szerint nem az a dolga. az inkább az én hatásköröm szexbloggerként. ahogyan az is, hogy hol húzzuk meg a határt az udvarlás és a szexuális zaklatás között (erről kérdezhetnénk több EMNTs politikust, s ha nagyon felbaszódok, egy adott ponton kiírom mindhárom teljes nevét).
habár igaz, miről beszélek, ha ő a székely hírmondónak ír, tulajdonképpen az ő dolga a náci propaganda. én kérek elnézést. ő csak teljesíti a kötelességét: gyűlölködik és hülyeségeket beszél.

tudod, mi a propaganda öregem? ez ni:

alig egy hónapja láttam pesten a metrón egy nyugdíjas kezében, s annyira felháborítóan és primitíven egyértelmű volt, hogy meg kellett szereznem. ingyen osztják a kib*szott aluljáróban. friss, meleg, húgyszagú fasizmus. sorba sem kell állni érte. ingyér osztogatják a hülyeséget.

nem kell vizuális kommunikációs szakembernek lenni, vagy egyáltalán magyarul tudni ahhoz, hogy már csak eleve a színhasználatból meg képekből nyilvánvaló legyen a propaganda jelleg.

lassan oda jutottam, hogy amikor németországban személyit kell felmutatnom, szívesebben kapom elő a kopott, hátán rongyos szavazópecsétes román személyit, mint a magyart. az előbbivel tolvaj vagyok, az utóbbival náci, de inkább vállalom a “gagică descurcăreață” identitást, mint a fasisztát. igen. ez a nagy magyar nemzeti identitás. szégyellni kell. mert az, szégyenletes.

és ha már itt tartunk, sokkal, de sokkkkkkal több jó arc románnal találkoztam berlinben, mint magyarral. az előbbi megölel és kicsit elsírja magát, akkor is, ha tulceai vagy suceavai, s kolozsvár messze van neki s más világ, de az, hogy beszéled a nyelvet, neki elég ahhoz, hogy megkínáljon bármivel, amije éppen kéznél van, legyen az sör, vagy egy fél keksz. ezzel szemben a magyarok csak áskálódtak, pletykáltak, könyveket kértek kölcsön, amit nem adtak vissza, s amikor már nem vagy hasznukra (vagy nem hagyod, hogy kihasználjanak), husssss el is tűntek – szóval semmivel sem viselkednek különbül, mint azok a képzelt , akiket körülírnak zsidózás közben.

úgyhogy bassza meg BZsA a nagy magyar identitását, s ahelyett, hogy további okokat adjon arra, hogy eldugjam a magyar személyim, írjon végre valami értelmeset és relevánsat. vaaaagy… van jobb ötletem, menjen inkább börtönbe (diszkrimináció és gyűlöletbeszédért), s ott szálljon magába, miközben kezelés alá veszik az ánuszát (EMNT stílusban – szexuális zaklatás formájában) az ott üdülő úriemberek. remélem, kellemes BENYOMÁSOKKAL marad, és legközelebb, ha lesz olyan, odafigyel arra, hogy kit céloz meg a náci pennája.

 

 

Oszd meg:

Szólj hozzá...

Szólj hozzá!