nagy Ő?! pffff!

2015 feb 25.Puritán 2

napokig ittunk. minden este ott voltunk ugyanabban a kocsmában, s minden este utolsó vendégek voltunk. egyik este már fel is ajánlotta poénból az egyik pincérnő, hogy otthagyják nekünk a kulcsot, amikor befejeztük, zárjunk be. két számjegyű volt az italok száma a számlán. az pedig egyet jelent: az átlagosnál is komolyabb témákat taglaltunk. életút, kilátások, célok, boldogság, hivatás, családalapítás, álmok, emlékek, altruizmus, pragmatizmus, ideálok. na igen… ideálok. mondom neki:

te b*meg… tudod miért nem fogod így megtalálni “az igazit”? egyrészt azért, mert nincs olyan, másrészt meg, mert nem tudod eldönteni, mit akarsz. azt szeretnéd, hogy legyen szép nagy melle, de más ne nézze, hogy legyen asszertív, de mindig értsen egyet veled, hogy úgy sz*pjon, mint az isten, de lehetőleg te legyél neki a második, hogy legyen kreatív és izgalmas, de ne legyen túl spontán, mert attól idegbajt kapsz, ha változik a program.

van két választási lehetőséged:
1. eldöntöd, milyen partnert akarsz (s az legyen egy reális, koherens kép), s azzá válsz, amilyen embert egy olyan akarna, aki neked kell
2. elfogadod, hogy olyan vagy, amilyen vagy, s várod a csodát, hogy rádtaláljon az, aki pont nekedvaló, de akkor azt el is kell fogadnod olyannak, amilyen, mert ha erre nem vagy képes, nyilvánvaló, hogy még önmagaddal sem sikerült kibékülnöd, akkor meg előbb nőjj fel, s utána spekulálj életre szóló kapcsolatokon.

ennyi, b*meg.

Oszd meg:
Cimkék: , ,

2 hozzászólás

  1. szekely paraszt

    Attol tartok ti megiscsak inkabb a kocsmazas miatt jartatok le (mely beszelgetesnek alczva). 🙂

Szólj hozzá!