mit adsz cserébe?

2017 jan 04.Puritán, Szemét 2

ismerős az a szomorú vicc, hogy megkérdezik egy buta libától, hogy mégis milyen pasira vágyik, ha már válogatósnak vallja magát, s elmeséli, hogy azt szeretné, hogy a férfi legyen jóképű, intelligens, gazdag, sikeres, szeresse, halmozza el ajándékokkal stb., erre jön a kérdés: “és te mit adsz majd neki cserébe?”. mire a válasz: “hát magamat!”.

ezen én anno nagyon jóízűt nevettem.

aztán a napokban egy hímnemű elkezdi nekem ecsetelni, hogy neki olyan nő kell, aki intelligens, de lehetőleg ne hangoztassa a véleményét s ne polemizáljon, legyen benne elegancia és legyen művelt meg jól nevelt, de ne legyen sznob, aki feszt filozófiáról vagy művészetről akarjon beszélni, mert az untatja, legyen sikeres és profi valamiben, de inkább ne dolgozzon, hanem üljön otthon, főzzön, nevelje a gyerekeket, legyen gyönyörű, és mindenki őt akarja, de mindenképp legyen abszolút hűséges, s az sem baj, ha a libidója nem túl nagy, mert neki sem az, s gusztustalannak tartja, ha egy nő feszt b*szni akar, ne tudjon a múltjában túl sok szexuális partnert, de szeresse a deepthroat-ot, amikor ő azt kéri, s persze szeressen sz*pni, de ne várja el, hogy kinyalják, mert ő nem szeret nyalni, ne legyen semmilyen káros szenvedélye, de ne zavarja, és ne szóljon be, ha ő néha mocsárrészegre issza magát, legyen közös az érdeklődési körük – csak megjegyzem, a csávót a focin kívül nem sok minden érdekli -, legyen fitt, de ne sportoljon, mert az időpocsékolás, s ha csinálja is, őt ne rángassa bele, mert ő a sportot csak nézni szereti, nem űzni… (és folytatta, de egy adott ponton megtelt a merevlemezem s elrobbant pár kondenzátorom, úgyhogy nem emlékszem már mindenre). A továbbiakban azt ecsetelte, hogy neki egy szubmisszív nő kell, aki mellett/akivel szemben lehet zsarnok, aki majd mindent úgy csinál, ahogy ő parancsolja neki, s majd összehoznak két fiút (szigorúan két fiút akar. Leblokkolt, amikor megkérdeztem “és mi van, ha lány lesz?”) és boldog család lesznek.

persze a felsorolás után megkérdezem tőle: “és te mit adsz cserébe?”

ugye mondanom sem kell, hogy azt válaszolta “hát magamat!” (megjegyzem: az összes tartozásával, bankkölcsönével, káros szenvedélyével, nulla karrierjével együtt)

kérdezem: “és mondd, mitől vagy te olyan spéci, hogy ilyen magasra teszed a lécet?”

“hát nézz rám! tökéletes vagyok! ahova csak belépek. minden nő engem akar.” (és ezt vérkomolyan gondolta)

“így van. be kell vallanom, tényleg kurvajól nézel ki, és érthető, ha minden nő téged akar. de ez tudod, miért van? mert szerencsétlenek nem tudják (még), hogy mekkora egy bunkó seggfej vagy.”

Oszd meg:

2 hozzászólás

Szólj hozzá!