lenyelni vagy nem lenyelni. ez itt a kérdés.

2008 dec 10.Puritán 3

nakéremszépen!

találtam egy érdekes cikket
orális szexről, illatról,
immunológiai kompatibilitásról,

egyszóval az ideális partnerről
(biológiailag… legalábbis).

ITT van ni.

fogyasszátok egészséggel!

u.i: ja és várom a komenteket az “üzenőfalas” bejegyzésre,
mert nem kerül ki soha az a videó, ha nem lesz 23 komment,
s szerintem sokról maradnátok le 😉

Oszd meg:

3 hozzászólás

 1. Főfelügyelő

  Na, akkor leszek én az első. Logikusan meggondolva felteszem a kérdést: a 23 komment akkor is érvényes, ha egy személy többször ír? Beletartozik a blog író kommentre adott válasza is ebbe a számba?

  Na, akkor térjünk a tárgyra. Érdekes volt a cikk, egyes részeit többször is elolvastam:). Tehát következtetésképpen azt lehet levonni, hogy lányok, ha a pasival utódtervezés van kilátásban, akkor lenyelni a spermiumot (meg amúgy is, tök sok mindenféle jó dolog van benne, ami nagyon egészséges!) és preeklampszia elkerülése végett pedig szexelj úgy, hogy befogadd a férfi spermáját, hogy az a tested számára ismerős legyen, és tested barátságosan tudja kezelni azt (itt felmerül a kérdés, hogy ha pl. a lány bőrével érintkezik a spermium, akkor is van hatása valamilyen formában?):) (többi a cikkben) 🙂

  És mi van akkor, ha a párod ritkán akar szeretkezni veled? Itt akkor már logikus érvet hozhatsz fel, hogy “Drágám, esélyt adsz a preeklampsziára!”

  A durvábbaknak meg: “NYELD LE! NYELD LE!” A férfiak egy része bizony élvezi, ha a lány lenyeli. Ennek is biológiai szerepe van? Lehet, ha köze van az egészhez?!?

 2. p.sz.

  háttttöööö….
  a dolog az “üzenőfal” című bejegyzésre vonatkozott ééés… ezen én is elgondolkodtam, hogy mit számolok bele s mit nem, de azt hiszem: minden komment összesen. azaz, amikor megjelenik a bejegyzés alatt, hogy “23 comments”, akkor az 23nak fog számítani. persze én nem fogok levadultan belepofázni, elvégre a kérés az volt, hogy mindenki írja le, hogy szereti. nem érzem úgy, hogy azon én pl. lenne mit kommenteljek. 🙂

Szólj hozzá!