hogyan kell b*ni

2017 Már 30.Szemét

tudod, az a mániám, hogy a mai világban az embereknek meggyengült a köteléke a természettel, az érzékeikkel, önmagukkal, s így értelemszerűen másokkal. na meg lementünk ócskába. a sok pornó, média blablabla tegnap azt mondja a barátságosném borozás közben, hogy szerinte az a baj, hogy senki nem tanít meg arra, hogy hogyan szeresd önmagad. nagyon igaza van. azóta is ezen csámcsognak az agytekervényeim. valahogy ott lyukadtam ki, hogy igen… ha nem szereted önmagad, mást sem tudsz szeretni, ha pedig nem tudsz szeretni, akkor szinte lehetetlen igazán közel kerülni valakihez, kibontakozni, megnyílni, merni sebezhetőnek lenni. ez pedig végtelenül magányossá teszi az embert.

így meg szeretkezni is lehetetlen. viszont sokat segít, ha legalább tud az ember “jól b*szni”. azért ölelik idézőjelek a jól b*szni-t, mert ilyen ugye nem létezik. régi vesszőparipám, hogy olyan nincs, hogy valaki jó az ágyban, hisz kompatibilitás kérdése az egész. ugyanarról az emberről két másiknak három különböző véleménye lehet. az egyik szereti, ha harapják a vállát aktus közben, a másikat meg egyenesen az őrületbe kergeti. nem vagyunk egyformák. viszont az, ami univerzális lehet, azt fontos megtanulni. pl azt, hogy nem sok ember van a világon, aki élvezi az esztelen töcskölést. s ezt sajnos elég sok pasi mégis csinálja. értem én apámé, hogy ha te nem akarsz érzelmeket, mert be vagy szarva, akkor csak simán le akarod tudni a dolgot, s nem fektetsz bele túl sok energiát, hogy a másiknak is jó legyen, de esküszöm, neked is jobb lesz, ha egy kicsit figyelsz. bár tény és való, hogy veszélyes jól d*gni, mert annak gyakran az a következménye, hogy a másik beléd szeret, de legyünk komolyak… nem olyan borzasztó az. első sorban jobb is nem lefeküdni olyan emberrel, aki nem szeretnéd, hogy megszeressen. nekem ez a szabályom s kiválóan működik: nem fekszem le olyan valakivel, akibe nem tudnám elképzelni, hogy beleszeressek, illetve (és ez lehet, hogy meglepő vagy abszurd, vagy súlyos egy kicsit, de…) ha elszakadna az óvszer, ne tudnám elképzelni, hogy gyereket vállaljak vele/tőle. nem azt jelenti, hogy föltétlenül megtartanám, csak maga a gondolat, hogy ha valakit nem tudod elképzelni, hogy akarj egészen, akkor ne akard részlegesen sem.

na de térjünk a lényegre: hogyan lehet (technikailag) jól b*szni?
Moldova György egyik legjobb mondata valaha (szerintem) az, hogy “kijelöletlen pályán ne fuss versenyt”. rengeteg kontextusban megállja a helyét ez az egy kis mondat. erre a témára pedig úgy vetíthető le, hogy előbb fedezd fel a másik testét, s hagyd, hogy ő felfedezze a tiédet. anélkül nagyon üres és szomorú az egész. a felfedezéshez meg figyelem szükséges. nem minden csaj arra bukik, ha markolászod a mellét s döngeted, mint a hülye. s itt kb meg is áll a tudomány. nemnemnem. a taoban nagyon érthetően és egyszerűen le van írva, hogy oda kell figyelni arra, hogy a női test milyen jelzéseket küld, hogy fel van készülve a behatolásra. a legtöbb pasi erre nem figyel oda. elfuserálja, túl gyorsan akar vállig belenyúlni a mézes bödönbe. akkor igazán jó a szex, ha ő is akar, ha ő húz magába, nem pedig te ostromlod. na most már… a tao virághoz hasonlítja a női nemi szervet, s ez a hasonlat nagyon sok szempontból megállja a helyét. képzeld el úgy, hogy akkor érkezett el a behatolás ideje, amikor a lótuszvirág kinyílik, amikor (vulgárisan hangozhat, de) ő teszi szét a lábait, nem te furakodsz be közéjük. biztosan tapasztaltad már, hogy sokkal epic-ebb a szex, ha a nő be van indulva. úgy igazán. ehhez pedig vagy alapos előjáték szükségeltetik, vagy pedig az, hogy pontosan tudd, mi az a néhány dolog, amitől azonnal beindul (a “rövidítés”), viszont mindenképp az a lényeg, hogy értsd meg: az, ha neked áll, még messze nem jelenti azt, hogy elérkezett a penetráció ideje. nem egyedül játszod a játékot. nem minden rólad szól jófiú. tapasztald ki, hogy mi a női változata a kőkemény merevedésnek. a legegyértelműbb persze az, ha olyan nedves, hogy a térdéig tiszta p*nalé. nagyon sokat segít, ha megfigyeled a légzését, figyeled a hangokat, amiket kiad. próbáld ki egyszer, hogy egy egész aktus alatt végig figyeld a légzését. mitől hevesebb, mikor szabályos, mikor zihál, mikor fojtja vissza. ilyenek. majd rájössz, miért mondom.
a másik lényeges rész az maga a szerszám kezelése. a koitusz nem csak arról szól, hogy beteszed oszt huzigálod ki-be, mint a hülyegyerek a botot a hangyabolyban. simogasd belülről. mindig gondolj arra, hogy a farkad nem arra van, hogy piszkáld vele, vagy karóba húzd, hanem arra, hogy meg tudd simogatni belülről. nem árt tisztában lenni azzal, hogy a hüvelyben hol vannak idegvégződések. gondoltál már arra, hogy miért is van az, hogy a nők tudnak tampont hordani anélkül, hogy zavarja őket? egyszerű: a hüvely nagy részében nincsenek idegvégződések, ezért nem zavar minket a tampon. nem érezzük. ha a farkadat ugyanott járatod, azt sem érezzük igazán. csak szólok. ahol viszont rengeteg az idegvégződés: a hüvelybemenetnél. ettől annyira kellemes az első pillanat, amikor beteszed, ezért jó az, amikor teljesen kijössz, majd újra vissza. mert azt bizony érezzük. a másik rész, ahol érzékeny, az jó mélyen van, a méhszáj környéke, viszont azzal csak finoman kell bánni. lehet, hogy néha élvezetes, de nem egészséges túl durván “piszkálni”. a méhszájon keletkezett sebek nem viccesek. ugyanígy a hüvelyfal sérülése sem túl kellemes. az pedig olyankor következik be, amikor figyelmetlen barbár f*sz vagy, s nem figyelsz oda arra, hogy legyen elég nedves, s betolod, mint a paraszt. óvszerrel különösen nagy marhaság, mert ez a leggyakoribb oka az óvszer elszakadásának.
apropó barbárság: vannak azok a csávók, akiknek fogalma nincs arról, hogy hogyan is kell bánni a csiklóval. ha egyáltalán megtalálják. még penetráció előtt ismerkedj meg vele. tudd, hogy hol van, hogy működik. aktus közben sokat segíthet tisztában lenni vele, hidd el. persze a legjobb, ha szájjal fedezed fel. az ajkak meg nyelv nyilván érzékenyebb, jobban fel tudja térképezni a terepet, de azért kézzel is tessék megtenni. ami meg a nyalást illeti (ha tudsz németül, ez nagyon sokat segíthet): van egy nagyon vad módszer (*szarkazmus*), amit kevesen alkalmaznak. éspedig az, hogy megkéred a csajt, hogy mondja el, vagy legalább közben jelezze, hogy mi esik jól neki. mert túl sok olyan pasi van, aki egyszer megtanulta valamelyik exének jól nyalni a p*áját, aztán azt hiszi, hogy mindenkin ugyanazt kell elkövetni. hát nem! minden “virág” más. mindegyiket külön fel kell fedezni. ez a szépsége. van, aki szereti, ha közben ujjazzák is, van, aki nem. van aki azt szereti, ha csak a csiklóval foglalkozol, s van, aki azt, ha az ánuszától a köldökéig nyalod végig, mint egy boci. úgyhogy erre az egyetlen jó tanács: fedezd fel magad. de persze sokat segít, ha kérsz/kapsz feed-back-et. azt úgy is lehet, hogy az egyik kezedet rendelkezésére bocsátod, hogy azt szorítva, simogatva stb jelezze a tempót, erősséget, irányt, ha éppen nem a beszédes fajta.
na és akkor van az ejakuláció. általában a legszebb persze együtt elmenni. nem is olyan bonyolult az. csak oda kell figyelni a légzésre (má’ megin’ ez a légzés dolog, igen). akkor a legnagyobb az esélye annak, hogy együtt juttok a csúcsra, ha szinkronizálódik a légzésetek és szívverésetek. próbáld ki, hogy szeretkezés közben lélegezz vele együtt, vedd át a légzésének a ritmusát. meglátod, más lesz minden. a tantrikus szexben még arra is vannak technikák, hogy hogyan szinkronizáljátok a szívdobogásotokat, de az már kicsit magasabb szint. maradjunk az egyszerű dolgoknál. pl az, hogy a legtöbb nő szereti tudni, hogy a másik mikor készül elmenni. mert ugye férfiaknál nem mindig egyértelmű. elég sok a csendes típus. ezért kedves tőled, ha valamilyen formában jelzed vagy mondod. a legjobb az, ha nem közvetlenül ejakuláció előtt, hanem amikor érzed, hogy közeledik – hogy legyen ideje az ember lányának felkészülni rá. ami néha abból áll, hogy “jön veled”. az érettebb nők ismerik annyira a testüket, hogy ezt meg tudják tenni. a lényeg viszont mindenképp az, hogy ne érje meglepetésként, hogy te köszönöd szépen, végeztél, s lefordulsz róla, mint erjedt gyümölcsöt zabáló részeg majom az ágról.
ugyanez érvényes az aktus utáni bealvásra is. tudjuk, hogy a legtöbb hímnél ez így van biológiailag kalibrálva, hogy elalusztok, de előtte légyszi-légyszi adj egy puszit a homlokára, simogasd meg, öleld magadhoz, s szólj, hogy el fogsz aludni, mert az sokkal kellemesebb neki, mint az, hogy egyszer csak arra lesz figyelmes, hogy horkolsz. nagyon magányosnak tudja érezni magát az ember lánya, ha hirtelen egyedül marad egy leizzadt, horkoló állattal az ágyban.

ez csak így dióhéjban a lényeg volna, de ha kezdésből ez mind megy, sínen vagy.

Oszd meg:

Szólj hozzá...

Szólj hozzá!