erotikus álom

2017 Már 09.Szemét

nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem nem nagyon szoktak erotikus álmaim lenni. azt tapasztaltam, hogy általában az ellenkezőjét álmodom annak, ami valójában van. mintha az agyam emlékeztetni próbálna arra, amivel nem foglalkozom eleget. kicsit olyan “ideje lenne… csak eszedbe akartam juttatni, hogy ezzel rég foglalkoztál” hangulata van.  úgyhogy álmomban általában dolgozom – az addig hanyagolt feladatokat végzem. titokban mindig remélem, hogy alvajáró vagyok, s mire felébredek, meglesz. sajnos minden alkalommal csalódnom kell.
ja meg gyilkolok. a visszatérő motívum, hogy bérgyilkos vagyok, s az a feladatom, hogy egy nagyon rossz embert levadásszak. érzem, hogy mélyen ismerem a lelkét, és tudom, hogy gonosz meg velőig romlott. s bár én mindig vidáman dúdolok vagy lazán fütyörészek, miközben lassan sétálok utána, ő rettegve szalad el előlem, folyton hátranézve, minden harmadik lépésnél megbotolva és elesve, rémülten kaparva az országút porát miközben igyekszik minél gyorsabban felállni. de hiába szalad; akármilyen lassan megyek, úgyis mindig utolérem és megölöm. azt is lassan. megnéztem az álmoskönyvben, hogy mit jelent. aszongya a könyv, hogy jó a humorom és folyton a fejlődésre törekszem. hát nem tudom, hogy Karinthy hogy jutott erre a következtetésre, de nem bánom.

hylas and the nymphs - henrietta rae

Henrietta Rae: Hylas and the Nymphs

na de… oda akartam kilyukadni, hogy végre ismét volt erotikus álmom. nem volt rá példa már közel két éve. fura, hogy mindig van benne nő is. vagy csak nő. azt hiszem, csak egyszer fordult elő, hogy közösülés volt férfival. egyébként mindig valami szép, kellemes, lágy, koituszmentes erotika a lényege. általában puha fehér ágyneműben fekve, nyitott ablak mellett, kellemes nyári melegben, meztelenül fekszünk az ágyban egymáshoz simulva, és lágyan, ráérősen simogatjuk egymást órákon keresztül. (volt persze olyan is, hogy három csaj kikötözött egy asztalhoz, s mindenféle felháborítóan izgató dolgot műveltek le velem, de az csak egyszer). ezúttal ráült egy lány az arcomra. és nagyon finom volt, de amint kezdtem beleélni magam, (nem, nem felébredtem, hanem) felállt, és azonnal váltotta is fel egy másik. ő is nagyon szép volt. és finom. aztán egy harmadik. s úgy tovább. mind más ízük volt. és mind másképp néztek ki, de mind kedvemre valók voltak. kicsit zsibbadt már a szám, de nem érdekelt. a hetedik “virágot” néztem alulról (számoltam), amint éppen közeledett a számhoz, amikor megébredtem. s rájöttem, hogy elaludtam az állkapcsomat. felültem az ágyban, s magamban halkan, finoman és nőiesen káromkodva azon kezdtem el töprengeni, hogy mindig olyankor álmodok ilyet, amikor rég nőztem. miközben félkómásan slattyogtam kifelé a konyhába célba véve a kávéfőzőt, próbáltam egy kis számolással felébreszteni az agyam. hogyaszongya… mikor is voltam legutóbb nővel. közben kanalazom bele a kávét a divájszba. megvan! (megállok a kanalazásból. bamba, meglepett tekintettel meredek a falra a kávéfőző fölött) hát amikor legutóbb hasonló álmom volt! “és azelőtt?” – kérdezem magamtól ezúttal már hangosan (gyakran beszélek magamban – don’t judge). hát azelőtt is közvetlenül egy ilyen álom után. hmmm…….

(erre meg most rámír Tinderen egy csaj. esküszöm! mostnéebbenapillanatban! há’ megáll az ész… nagyon nyitva lehetnek a csakráim, vagy miafene, hogy ilyen egyenes kapcsolásom van a világegyetemmel)

Oszd meg:

Szólj hozzá...

Szólj hozzá!