csak beugrott…

2010 máj 21.Puritán 10

most így pornófilm (leszbi) nézés közben eszembe jutott,

mi volt eddig a legerkölcstelenebb dolog, amire valaha vágytam.
ha választhatnék a világ összes nője közül, hogy kivel szeretnék
egy bepárásodott ablakos, nyalós-falós, karmolós, ölelkezős, simogatós
egész éjszakás punci-partit, gondolkodás nélkül az unokatestvérem lenne.
azt sem tartom kizártnak, hogy a biszexualitásom gyökere
valahol abban a korszakban keresendő, amikor neki nőni kezdett a melle.
s valamiért mégse érzem ezt elég erkölcstelennek ahhoz,
hogy ha alkalmam lenne rá,
ne ragadnám meg…
az alkalmat…
s az ő fenekét…..
Oszd meg:

10 hozzászólás

 1. énvagyok

  Azon gondolkodtam nemrég, hogy szerintem nincs is olyan, hogy valaki biszexuális. És nem azért, mert az egyik nemhez való vonzódás kizárná a másikhoz való vonzódást (tudom, semmi nem lehetetlen), hanem azért, mert ha valaki biszexuális, teszem azt, olykor “megkívánja” a saját nemét, vagy kifejezetten “azt” a valakit, akkor tulajdonképpen mindig arról lehet szó, hogy “magát” kívánja meg, vagyis azt a gyöngédséget, amit Ő maga tud adni, s mondjuk az ellenkező nemű ember nem. Vagy a dolog ennél sokkal összetettebb?

 2. p.sz.

  hát magam nevében tudom azt mondani, hogy “nem kizárt, hogy igazad van”, de még agyalni fogok azon, amit mondtál. 🙂

  habár alapjában véve kódolva van a genetikánkban a szexuális orientációnk (nagyvonalakban), a nem letisztult esetek nagy többségére valószínüleg az érvényes, amit Te mondtál, h talán érzelmi alapú döntés lehet adott esetben az, ha azonos neművel kezdünk…

 3. p.sz.

  ::Péter::

  tulajdonképpen sokkal jobban szeretem az erótikus filmeket (“szexfilm”), amiktől ugyanúgy be tud indulni az ember, annyi különbséggel, hogy nem annyira vulgárisak és unalmasak, mint a pornó. (ha nagyon érdekel, küldj egy e-mailt s majd visszaküldök egy listát – ha megkedvellek, egyenesen a filmeket)
  a második helyen a hentai van, és csak azután következik a pornó, amiben szintén nagyon finnyás vagyok. 😛

  úgyhogy ritkán nézek pornót, de amikor igen, akkor Larry Flynt-féléket, vagy ha nincs sok időm vagy türelmem, megteszi a RedTube vagy a YouPorn is.
  attól függ, “mire kell” 🙂

 4. Vera Linn

  Épp ma, egy vita alkalmából elgondolkodtam, lehet annyira nőből vagyok, hogy ha véletlenül mégis férfinek születek, elsősorban homoszexuális lettem volna és csak esetleg bi. Aztán eszembe jútott ez a bejegyzés meg a komment. Szerintem nem feltétlen arról van szó, hogy ki mit nyújt (az én esetemben legalábbis) hanem a szépségről. Ellenállhatatlan vonzalmat érzek a szép iránt. Meg kell érintenem, éreznem az újjbegyeimmel, a bőrömmel, ha lehetőségem van rá. Ennek azt hiszem több köze van a tiszta szexhez, mint egyébnek (ha kimondottan szexről beszélünk és nem szeretkezésről).

 5. Nora

  Apropo szepseg es bisexualitas…bisexualisnak vallom magam es egyetertek Vera Linn-el. Szamomra sem az a fontos, hogy minel tobb novel vagy ferfivel legyek, sooot. Inkabb legyek kevessel de olyannal, akiben latok egy olyasfajta szepseget amire nem mindenki figyel fel vagy nem mindenki vesz eszre. Es itt mar tenyleg eltunik a nemek kozotti hatar(szamomra). Iden felszigeten volt egy erdekes talalkozasom egy szep lannyal…azt hiszem eddigi legerdekesebb:)

 6. p.sz.

  hát igen. ez egy egészséges hozzáállás.
  egyébként tényleg jó érzés az, amikor az esztétikai elvárásaink színkeverő palettáján elmosódnak a nemek közti határok. velem is meg szokott történni, hogy “jézusom, de gyönyörű bokája van” és csak azután “processzálja” a tudatom, hogy nő-e vagy férfi.

Szólj hozzá!