Asztro-szex I. (kos >>> szűz)

2011 Már 23.Puritán 4

Ajánlás az előző bejegyzés egyik hozzászólójának, akit valószínűleg megsértettem 🙂

Kos

– láttatok már nyulakat közösülni? mna… s így…
– ő az, akiknek annyira nem jelent semmit a szex (nélkülözhetetlen, illetve rendszeresen kielégítendő szükségleten kívül), hogy azt nyugodtan lehet vele pótcselekvésként űzni pl. tv-nézés, vagy fogmosás közben.
– vigyázat! van köztük rettentő hangos típus, aki valamiféle csatakiáltásszerű, vagy állati üvöltéshez hasonló hangot hallat, amikor éppen élvezne el.

Bika

– nem szeretnék túlozni, de ő az, akinek attól is merevedése lesz, ha csak ránézel. ellenben ez csakis és kizárólag akkor érvényes, ha szerelmes. ha nem az, teljesen tárgytalan nála az egész szex-téma.
– nem szívbajos a srác: amint zöldet kap, leteper, s úgy megdönget, hogy egy hét múlva is pislogsz az ágy szélén ülve (már ha tudsz ülni)
– ő “A Férfi”! leszámítva azt, hogy dögunalmas, szűklátókörű, fárasztóan érzelgős, akadékoskodó, féltékeny, hisztis, birtokló és annyi humora van, mint az anyukádban tesztoszteron… abszolút tökéletes.

Ikrek

– ő az, aki folyamatos, erős késztetést érez arra, hogy mindenbe és mindenkibe beletegye, akin lyuk van és szuszog (az utóbbi opcionális)
– ha ennek a megállás nélkül pofázó kisokosnak sikerül betömni a száját valamivel (volna egy-két javaslatom, hogy mivel) egészen jó szerető tud lenni, ha nem zavar téged, hogy kézállásban, buszmegállóban meg a keresztanyáddal is akar b*ni.
– ha rá tudod szoktatni, hogy a folyamatos közléskényszerének eszközét (becses száját) másra használja, megfogtad az isten lábát: nyertél egy orális-szex-masinát

Rák

– nem tud és nem szokott d*ni, ő kérem szépen csak szeretkezik, kivéve, ha hatalmas dudák között találja a fejét. akkor elmegy az esze. ő a zódiákus hivatalosan is kinevezett mellmániása.
– vigyázat! könnyen lefrusztrálódik. nem szabad kritizálni, mert egy életre megjegyzi, de dicsérni sem kell sokat, mert az elvonja a figyelmét, s a végén még inkább beszélgetni akar. mert ő mindent “meg kell beszéljen”
– ha szerelmes, bármit el lehet követni vele, bármire hajlandó azért, hogy boldoggá tegyen. annyira gyenge jellem, hogy megpattintja az emberben a manipulálhatnékot. a vicces az, hogy ő viszont az ellenkezőjét hiszi magáról. ettől aranyos.

Oroszlán

– ő csak úgy szeret hancúrozni, ha minden egyéb szükséglete ki van elégítve. kell hagyni pihenni, meg kell etetni, itatni, meg kell füröszteni, meg kell szeretgetni, s akkor jöhet a lepedőakrobatika. imádja, ha foglalkoznak vele.
– folyamatos pozitív visszajelzésre van szüksége. ha azt akarod, hogy rendszeresen és becsületesen megszedjen, a következő szabályokat feltétlenül tartsd be: 1.) ha valami nem tetszik, kussolsz!!! 2.) ha valamit jól csinál, mondd el neki. többször is. 3.) forogjon körülötte a világod, de maradjon meg az egyéniséged (szólj, ha összejött, hogy tapsoljalak meg)
– kínkeserves az idomítása, de megéri a fáradságot!

Szűz

– úgy b*ik, mintha pontoznák. kifejezetten teljesítményorientált. ha beledöglik is, de nem hagyja abba, amíg te nem mentél el, legyen nyugodt, hogy ő a dolgát elvégezte. ez persze abban az esetben, ha szeret.
– amikor nem szerelmes (és ez elég gyakori, mert jellemzően racionális síkon működő élőlény), arra megy ki a játék, hogy ő elmenjen. minél többször, s minél jobban. de akkor a játékszabály az, hogy “ha én elmentem, s neked még nem volt orgazmusod, az a te bajod, miért nem igyekeztél? elvégre egyszerre kezdtük!”
– attól nem kell félned, hogy megun, mert talán ő az egyetlen, akinek nincs túl nagy igénye a változatosságra. szereti a rutint. megkeresi a leghatékonyabb módszert mindenben, s élete végéig azt használja. (ez társra is vonatkozik)
______________________________

gondolom, mondanom sem kell, hogy “kinek nem inge, ne vegye magára” 🙂

Oszd meg:

4 hozzászólás

 1. Anonymous

  Elhamarkodtam az előbbi bejegyzést: volt itt még néhány jegy, amit visongva röhögtem végig. Gratula a megfigyelésekhez, és gratula a stílushoz.

 2. p.sz.

  pl.? fedeztél fel pár ismerőst meg családtagot a listán? 😛

  amúgy köszi. a megfigyelés 12 éve tart, a stílust adta a nagy manitou. 😛

 3. edo

  igen, én is itt visítozom, nyerítezem. és kaptam egy jó tippet, a fogmosásost 🙂 tetszik az ötlet, csak közben éppen ne legyek terhes :)))

 4. Anonymous

  hát egy érdekes kost én is kifogtam. vele az volt a szitu, hogy motorbuzi…
  és bármikor elhaladt egy motor az ablaka alatt, azonnal kinézett.
  sex közben meg? hogy is hagyhatta volna ki?

Szólj hozzá!