absztinencia II.

2011 aug 24.Puritán 9

kipróbáltam már mindenféle perverziót,
de a hűséget még nem.

itt az ideje.

megértem rá.

Oszd meg:

9 hozzászólás

 1. চন্দ্রগ্রহণ

  Hm. Nem folytathatod a perverziot es legyel hu is? Vagy legyel hu, de absztinencia nelkul?

 2. P.Sz.

  kedves holdfogyatkozás,
  nem teljesen értem a kérdést, de megeshet, hogy azért, mert te nem teljesen értetted a bejegyzést. 🙂
  konyhanyelven: nem voltam még hűséges, mert nem volt okom rá, nem akartam az lenni. ami most van, az is az én választásom. nekem minden világos. neked mi nem az? hogy mi köze ehhez a perverziónak? hát az, hogy számomra eddig a hűség ugyanolyan devianciának hatott, mint a kakiszex: értem, hogy egyeseknek jó, de én nem kérek belőle.

 3. চন্দ্রগ্রহণ

  Nagyon edi reszedrol hogy leforditottad 🙂 Random wikipedia cikk cime volt.

  Bocs, tenyleg rosszul ertettem a bejegyzest, de most mar tisztabb. De miert perverzio akkor, hisz a huseg a “normalis” a tarsadalom szempontjabol nezve. Ha meg a te szemszogedbol a huseg a perverzio, akkor… hat ennyi, nincs mit hozzatennem.

 4. P.Sz.

  a perverzió sokkal természetesebb, mint a hűség. a hűség társadalmi konvenció, a szexuális deviancia legtöbb formája viszont ösztönalapú.

  nekem semmi bajom a hűséggel, ellenben tudatában vagyok annak, hogy az vagy egy erkölcsi alapú döntés, vagy pedig egy nem tudatos “mellékhatása” a szerelemnek. amikor annyira szereted a másikat, hogy úgyse érdekel más, s nem vagyok meggyőződve (de nem tudok semmi biztosat állítani), hogy az az igazi hűség. fene tudja… majd megvilágosodok 🙂

 5. edo

  hát, ha még te is meg akarsz világosodni, akkor már tényleg nincs remény 🙁 akkor én megyek világgá. mert akkor még egy őszinte embernek kámpec lesz.

Szólj hozzá!