a férfi nemi szerv (hogy ne írjak “f*sz”-t) [ELSŐ RÉSZ]

2008 Már 15.Szemét 3

tudni kell, hogy a férfi nemi szerve egy olyan lény, amely külön személyiséggel rendelkezik.

EZT KÉREM KOMOLYAN VENNI!

bizonyíték is van rá:

– korábban kel, mint a gazdája
– saját, egyéni szükségletei vannak:
foglalkozni kell vele. ezen igénye kapcsán rendszerint a gazdival tárgyal: tudatja vele (valamiféle titkos kód segítségével, ami lényen- és személyenként változó), hogy igazán ideje lenne valami nőt szerezni, de ha nincs, ideiglenesen megteszi Manuella is. ha gazdája makacs és nem figyel a jelzésekre, gondol egyet (mégmakacsabbat) és egy éjjel sunyiban teliköpdösi a gazdi pizsamáját (úgy kell neki, ha nem akart vele foglalkozni).

ha a tulajdonosa hülye vaksi és nem sasolja le rendesen azt a jó nőt, aki az utcán riszálja előtte a kis formás fenekét,
felágaskodik és mutatja a papának, melyik irányba kell figyelmesen nézni.

serdülőkorban egészen idiota humorérzéke van (azaz még nincs neki, de próbálkozik).
úgy gondolja, hogy nagy buli a gazdit azzal égetni, hogy a leglehetetlenebb helyzetekben áll fel: konfirmáláson, történelemórán felelés közben s ilyenek.

-vannak dolgok, amiket a gazdi szeretne, de az Ő jóváhagyása nélkül nem tehet meg:
– – -5 órán keresztül töcskölni egy csajt, amíg annak a mikroorgazmusai már rég multi-makroorgazmusokká váltak s még azután ís nyomni egy kicsit, amíg ki nem ájul.
– – – pislini, ha áll

hogyan lehet megszelídíteni?
(avagy használati utasítás a makacs f*szhoz)

1. nevet kell adni neki, becézgetni, beszélgetni vele. vannak dolgok, amiket vele kell megtárgyalni. (hehe. hja. bemondani a mikrofonba. :P) érezze, hogy ő a főnök! ha még kérünk egy adagot, tőle kérjük! s méghozzá szépen.
nem az a kérdés, hogy a férfi képes-e még egy menetre a fa**a segítségével, hanem, hogy Őt zavarja-e, ha a gazdi közben ott van.

2. függetleníteni kell a tulajdonosától. ez azért jó, mert ha pl. nem áll fel, foghatjuk nyugodtan rá, s így a gazdája nem érzi magát szarul és nem frusztrálódik le. mennyivel jobban hangzik az, hogy “(pl.) Leo (a vérszomjas oroszlán) azt mondja, most nincs kedve” mint az, hogy “na mi vaaaaan? elfáradtáááál???”

3. ha nevet adunk neki, semmiképpen ne használjunk kicsinyitőképzőt!!! az amolyan “milyen édes pici pucád van” név nem igazán azt juttatja eszébe az illetőnek, hogy ő márpedig férfias s jól rá fog ültetni a kemény cölöpjére s addig rángat rajta, amíg szuszogsz.

nota bene:
előbb a férfi egojának kell erekciója legyen, azután már áll rajta minden, ami ecce áhhat!

Oszd meg:

3 hozzászólás

  1. remeliromai

    hjuh. ez volt egyszer megfogalmazva.

    csak van egy (kis, avagy nagy-esete válogatja) bibi: ha valakinek a kezéhez, a testéhez hozzá van szokva, ahhoz ragaszkodik. értsd: nem akar megválni tőle. namost: ha hozzá-belékódolod a hangod is… szörnyű lesz az elválás.

    pasiként hitelesnek merem nyilvánítani a fent leírtakat:).

  2. Muhar

    Személyszerint én az egyes szám elso személyét szoktam használni – és nem kulon személyiség, hanem a tudattalanja a gazdájánk. Egyébként ja – nagyon megmondtad. 🙂

Szólj hozzá!